Dr. Horváth Áron

ügyvédjelölt

Áron 2021-ben végzett az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, cum laude minősítéssel. Tanulmányai során részt vett a Budapest Institute of Banking által indított Pénzügyi Jogi Akadémia képzésen, mely során a pénzpiaci és tőkepiaci szolgáltatásokra vonatkozó és a biztosítási szektorban alkalmazandó szabályozást és gyakorlatot mélyítette el, valamint részt vett a Technische Universität Dresden által indított szellemi tulajdonjoggal foglalkozó nyári egyetemén.

Jogi végzettsége megszerzése után egy hazai, nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi irodánál helyezkedett el, ahol jelentős ingatlanjogi és cégjogi tapasztalatokat szerzett.

Áron napi rendszerességgel tevékenykedik a társasági jog és ingatlanjog területein (és az ehhez kapcsolódó M&A tranzakciókban, due diligence eljárások során), valamint a megújuló energia szektorban.

Áron munkáját magyar és angol nyelven végzi.

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Kálmán és Társai Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.

Honlapkészítés: Ügyvédhonlap - ZK Design