Dr. Kéri Valentin

ügyvédjelölt

Dr. Kéri Valentin 2021 júniusában szerezte meg a jogi diplomáját, amelyet követően a Baranya Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztályának jogásza, majd később a Kálmán & Társai Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltje lett.

Érdeklődési területei közé tartozik az alkotmányjog, a társasági jog, a közigazgatási jog, a pénzügyi, valamint az adójog.

Valentin egyetemi évei alatt több tudományos publikációt és szakmai közleményt írt. Az Igazságügyi Minisztérium által támogatott projektek keretben társszerzője volt több tanulmánykötetben megjelent aktuális jogi problémával foglalkozó írásnak. Joghallgatóként megannyi jogi versenyről hozott el helyezést, továbbá többször elnyerte az Igazságügyi Minisztérium Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíját.

Valentin fontosnak tartja a folyamatos tanulást, és fejlődést a jogtudomány területén ezért a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola kar PhD hallgatójaként, illetve az Alkotmányjogi Tanszék óraadó oktatójaként is tevékenykedik, mindemellett kiváló angol nyelvtudással rendelkezik.

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Kálmán és Társai Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.

Honlapkészítés: Ügyvédhonlap - ZK Design