Dr. Magyari Bence

alapító partner, ügyvéd

Bence az iroda alapító partnere.

2004-ben végezett az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. Pályafutását 2004-ben a Kálmán, Szilasi, Sárközy és Társai Ügyvédi Irodánál kezdte, ahol először jelöltként, majd ügyvédként, 2008-tól pedig partner ügyvédként dolgozott egészen 2018-ig, amikor Jánossal és jelenlegi kollegáival megalapította a Kálmán és Társai Ügyvédi Irodát, melynek azóta is alapító partnere.

Bence az elmúlt közel 20 év alatt rendkívül magas szintű szakmai tudást és tapasztalatot szerzett az ingatlanjog, a társasági jog számos területén, belföldi és külföldi üzleti tranzakcióbank, banki, pénzügyi területeken. Fő szakterülete az ingatlanfejlesztési projektek teljes körű támogatása, a zöldmezős energiaprojektek struktúrájának kialakítása, implementálása, valamint M&A tranzakciók és kapcsolódó due diligence eljárások.

Bence anyanyelvi szintű angol és német nyelvtudással rendelkezik.

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Kálmán és Társai Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.

Honlapkészítés: Ügyvédhonlap - ZK Design