Dr. Bozó Inez

együttműködő ügyvéd

Bozó Inez szakterületei a társasági jog, a határon átnyúló vállalatfelvásárlási tranzakciók, tőkepiac, magántőke- és kockázati tőkebefektetések. Speciális szakterülete a kriptovaluták, a blockchain és az elosztott főkönyvi technológiák. A  Kálmán és Társai Ügyvédi Iroda előtt Inez máltai pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó ügyvédi irodában – kollektív befektetési alapok és befektetési szolgáltatási tevékenységet végző ügyfelek tanácsadásában szerzett széleskörű tapasztalatokat. Korábban egy szilícium-völgyi amerikai ügyvédi iroda budapesti irodájában cégek strukturálásában, európai vállalatok Egyesült Államokban történő indításában nyújtott jogi segítséget.

Jogi egyetemi tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán és a franciaországi Jean Moulin Lyon III Egyetem Jogi Karán végezte. Mindezek mellett, Inez francia és angol nyelvből mester fordító- és tolmácsképesítést szerzett a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Karon.

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Kálmán és Társai Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.

Honlapkészítés: Ügyvédhonlap - ZK Design