Dr. Sári Klaudia

adótanácsadó

Klaudia 2021 áprilisától áll együttműködésben a Kálmán és Társai Ügyvédi Irodával, mint szenior adótanácsadó. Irodánkban hazai-és határon átnyúló tranzakciókat érintő adótervezésekben, átalakulások adó oldali támogatásában, adóátvilágításokban és adóhatósági ellenőrzésekben segíti ügyfeleinket. Klaudia az adójog mellett szakmai tapasztalattal rendelkezik társasági jog és a versenyjogi területen is.

Klaudia 2015-ben az ELTE Állam-és Jogtudományi Karán végzett. A jogi diploma megszerzését követően a Gazdasági Versenyhivatal Bírósági Képviseleti Irodáján versenyjogi és fogyasztóvédelmi ügyekkel foglalkozott. Ezt követően az Ernst&Young Kft. adótanácsadás üzletágán dolgozott, előbb junior majd szenior adótanácsadó pozícióban. A BIG4-os évek után egy adójoggal foglalkozó ügyvédi irodában ügyvédjelöltként helyezkedett el, ahol főként adó- és társasági jogi kérdésekkel foglalkozott, 2020 tavaszán adótanácsadói képesítést szerzett, 2021 tavaszán pedig sikeres jogi szakvizsgát tett. Angol és német nyelven beszél.

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Kálmán és Társai Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.

Honlapkészítés: Ügyvédhonlap - ZK Design