Dr. Szente-Bajusz Laura

ügyvédjelölt

Laura főként munkajoggal, adatvédelmi joggal, ingatlanjoggal és társasági joggal foglalkozik. Laura munkájának szerves részét képezi, hogy nagyobb gazdasági társaságok mindennapjaiban felmerülő jogi kérdésekre gyors és hatékony megoldást nyújtson, emelett főként cégeljárásokban és ingatlanokkal kapcsolatos jogügyletekben vesz részt

Laura szívesen mélyíti tudását a munkajog, az egyenlő bánásmód és az esélyegyenlőség területén.

Laura egyetemi tanulmányai alatt, és a diploma megszerzését követően több független budapesti ügyvédi irodáknál szerzett tapasztalatot polgári, társasági és ingatlan jogi területen. Laura 2018-ban csatlakozott a KálmánPartners csapatához, mint ügyvédjelölt.

Laura 2017-ben szerezte diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jogi Karán. Tanulmányai során Erasmus tanulmányi ösztöndíjjal a portoi Universidade Católica Portuguesa jogi karán angol nyelvű európai jogi és nemzetközi jogi képzéseken vett részt. Tanulmányai alatt részt vett a Gradus ad Facultatem egyetemi szervezetben, középiskolás diákokat készített fel emelt szintű történelem érettségire.

Laura angol nyelven folyékonyan beszél.

 

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Kálmán és Társai Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.

Honlapkészítés: Ügyvédhonlap - ZK Design