Dr. Zsiros Krisztina

alapító partner, irodavezető ügyvéd

Eddigi jogi pályafutása csaknem 20 éve alatt kiemelkedő szaktudást és gyakorlati tapasztalatot szerzett a polgári jog és gazdasági jog számos szegmensében, így többek között a társasági jog, ingatlanjog, munkajog és bizalmi vagyonkezelés területén, valamint a polgári és gazdasági jogterületeket is érintő peres eljárásokban. Fő szakterülete a bizalmi vagyonkezelés és társasági struktúrák kialakítása.

Az Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végzett, majd angol nyelvű képzésen Európa Jogi Szakjogász diplomát is szerzett. Részt vett még ingatlanforgalmi szakjogászi képzésen, valamint adótanácsadó oklevelet szerzett. Dolgozott gazdasági társaságnál, majd közigazgatási szervnél jogi előadóként. 2007-től ügyvédjelöltként, majd 2008-tól ügyvédként dolgozott együtt Dr. Kálmán Jánossal, és az ő mentorálásával jelentős jogi szaktudást és tapasztalatot szerzett a gazdasági jog számos területén, mind magyar, mind külföldi üzleti tranzakciókban, jogvitákban. 2018 elején több kollégájával együtt megalapította a Kálmán és Társai Ügyvédi Irodát, melynek azóta is tagja, irodavezetője, és szakterületein ellátja ügyfelek peres és általános polgári jogi képviseletét is.

angol és német nyelvtudással rendelkezik.

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Kálmán és Társai Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.

Honlapkészítés: Ügyvédhonlap - ZK Design