Mészáros Katalin

főkönyvelő

Katalin végzettsége szerint közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő, valamint IFRS mérlegképes könyvelő.

Több mint 10 éves szakmai múlttal rendelkezik. Naprakész adózási és számviteli területen szerzett tapasztalatának köszönhetően magabiztos, precíz és felkészült partnerként áll rendelkezésre bármilyen vállalkozás számára.

Csapatával együtt készséggel áll rendelkezésére mind a nemzetközi, mind a hazai számvitel területén. Több éves tapasztalattal rendelkeznek a termelő, szolgáltató és más speciális szakterületű vállalkozások számvitelében is, mint például a vagyonkezelés, építőipar, vendéglátó egységek, ingatlan fejlesztő vállalkozások.

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Kálmán és Társai Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.

Honlapkészítés: Ügyvédhonlap - ZK Design