Dr. Pápai Patrik

ügyvédjelölt

Patrik jogász diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán szerezte meg. Felsőfokú tanulmányai alatt két szemesztert töltött ERASMUS program keretei között Németországban, a Westfälische Wilhelms-Universität-en.

Jogi végzettsége megszerzése után egy hazai, nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi irodánál helyezkedett el, ahol jelentős ingatlanjogi, cégjogi és munkajogi tapasztalatokat szerzett. Patrik 2023-ban csatlakozott csapatunkhoz, munkája során napi rendszerességgel tevékenykedik munkajogi, társasági jogi és ingatlanjogi területeken (az ehhez kapcsolódó M&A tranzakciókban, due diligence eljárásokban), valamint fizetésképtelenségi eljárásokban.

Patrik munkáját magyar és angol nyelven végzi.

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Kálmán és Társai Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.

Honlapkészítés: Ügyvédhonlap - ZK Design